Bejaardenhuis voor de toekomst

Het bejaardenhuis voor de toekomst is slechts een titel als paraplu van  initiaitieven en activiteiten in en om de Helfheuvel [Kruiskamp en Schutskamp] met als doel de [eenzame] ouderen aldaar meer te doen bewegen en hen vertier te brengen. Maar ook te streven naar zorg [een wijk spreekuur van een wijkverpleegkundige] dichtbij huis bijv.  in Sociaal Cultureel Centrum De Helftheuvel. en een dagelijkse busdienst door de twee wijken langs  voor hen belangrijke [ zorg-] punten, zoals Gezondheidscentrum West  en tehuizen.
De WijkBusWest rijdt op dinsdagen t/m zaterdagen tegen slechts € 2 voor een retourtje. Er komen ook nog allerlei vertier in de vorm van een Zondagmiddagbrunch en winterse muziekfestivals als voortzetting van de zomer festivals.

Laatste artikelen binnen de categorie Bejaardenhuis voor de toekomst:

Wijkbusje in Kruiskamp & Schutskamp en wijkverpleegkundig spreekuur

Wijkbusje in Kruiskamp & Schutskamp en wijkverpleegkundig spreekuur

Gepubliceerd op: 23-02-2022 | Gewijzigd op: 0
Dagelijks wijkbusje in Kruiskamp en Schutskamp en eens in de week een wijkverpleegkundig spreekuur in wijkcentrum Helftheuvel .
Lees meer
Start WijkBusWest met tombola in Helftheuvelwinkelcentrum

Start WijkBusWest met tombola in Helftheuvelwinkelcentrum

Gepubliceerd op: 26-10-2021 | Gewijzigd op: 26-10-2021
Woensdag 26 oktober 2021 was eerste van drie dagen van de presentatie van de nieuwe WijkBusWest in winkelcentrum Helftheuvel. Dat is een initiatief van het 'Bejaardenhuis voor de toekomst' met als aanjager Paul Kagie.
Lees meer