Wijkbusje in Kruiskamp & Schutskamp en wijkverpleegkundig spreekuur

Printerversie
Gepubliceerd op: 23-02-2022 Stichting Bejaardenhuis voor de toekomst'’ staat voor ouderen klaar met zorgspreekuur en een busje door de wijk rond de Helftheuvel
Het wijkbusje van de stichting 'Bejaardenhuis voor de toekomst' dat  vanaf 1 maart 2022 voor bijna voor niets in de wijken Kruiskamp en Schutskamp een vaste route gaat rijden.
foto ©  paul kriele,  26 oktober 2021.

Het ‘Bejaardenhuis voor de toekomst’ dat is in het kort de kreet waar een team van vrijwilligers de ouderen in de wijk rondom de Helftheuvel [Schutskamp en Kruiskamp] wil bedienen Bedienen met afleiding, soms een bingo soms een lunch in de open lucht, en ook met een wijkbusje dat vanaf 1 maart 2022, op werkdagen [overdag] [bijna voor niets] kris kras door de wijk Kruiskamp en Schutskamp rijdt.
Ook gaat er een spreekuur met een wijkverpleegkundige in het grote wijkcentrum Helftheuvel open Zij of hij is een deskundige die u steunt in uw vertrouwde woonomgeving met [medisch] advies of informatie geeft over andere diensten of organisaties die u op uw oude dag nodig kunt hebben. De wijkverpleegkundige begint haar taak vanaf 2 maart op woensdagmiddag van half twee tot drie uur in het grote wijkcentrum Helftheuvel.
Dat zijn alvast enkele markante en opvallende actiepunten van de stichting ‘Bejaardenhuis voor de Toekomst’. Maar er volgt nog meer actie waarmee die vrijwilligers de ouderen in de wijk het naar de zin wil maken. Daar hoort u binnenkort meer over.