AM/Coebax partner van het Innovatief Kwartier / Grasso

Printerversie
Gepubliceerd op: 03-11-2022 | Gewijzigd op: 03-11-2022
Rondom Grasso is een Innovatief Kwartier in ontwikkeling. ...

Als partner voor het Innovatie Kwartier Den Bosch (IKDB) is door de gemeente AM/Coebax als winnaar van de Partnerselectie geselecteerd.
Daarmee breekt een nieuwe fase aan voor dit modern bedrijfsterrein rondom de Parallelweg/Grasso genaamd Innovatie Kwartier Den Bosch.
Door de gemeente omschreven als een bruisend werk-, innovatie en woongebied gericht op data en ICT. Samen wonen, samen werken, samen leren, samen leven.
AM / Coebax is als partner voor het IKDB geselecteerd omdat zij de ambities en visies van de gemeente goed heeft vertaald naar een vernieuwend toekomstbeeld voor gebied. Coebax maakt inu al concreet wat de potentie is van het gebied voor het type bedrijven, het soort voorzieningen en vooral wat het IKDB voor de stad kan betekenen. Ook maakt AM / Coebax duidelijk wat de succesfactoren zijn in de ontwikkeling van het IKDB en ziet daarin voor zichzelf een grote rol.
Om de ambities en visie waar te maken stelt AM / Coebax een samenwerkingsstructuur voor die uitgaat van een langjarige betrokkenheid. Komende periode gaan de gemeente en AM / Coebax samenwerken aan de contouren van het plan. In die fase worden toekomstige gebruikers van het gebied en bewoners van de omliggende buurten op verschillende momenten betrokken.