Theatervoorstelling over kanker bij 30 jaar Vicki Brownhuis

Printerversie
Gepubliceerd op: 12-05-2022 | Gewijzigd op: 12-05-2022
Gratis toegankelijke theatervoorstelling over kanker in Koningstheater [KW1C]
Bij gelegenheid van 30 jaar Vicki Brown huis presenteren 12 studenten van de theateropleiding aan het KW1C onder leiding van regisseur  Koen van  Hensbergen een voorstelling over Kanker.  De première  is vandaag 12 mei en van 16 t/m 19 mei zijn er voorstellingen.

De scènes zijn uit het leven gegrepen van  10 van de 2 studenten. Regisseur Koen van Hensbergen heeft daarbij zijn gesprekken met bezoekers en medewerkers van het Vicki Brownhuis verwerkt. Maar die  tien scènes van tien jonge levens zetten wel tot nadenken. Dat maakt het soms confronterend en soms luchtig.
Reserveren via e5@kw1c.nl of via vickibrownhuis.nl
Het theaterstuk is ontstaan uit gesprekken met bezoekers en medewerkers van het Vicki Brownhuis door de regisseure en met de door de studenten bedachte scènes.Tezamen vormen zij een reeks van monologen die op hun beurt een logisch geheel gaan vormen. 


Bericht van 20 april 2022. Viering 30 jaar Vicki Brownhuis
Op vrijdag 23 mei 2022 viert het Bossche Vicki Brown huis haar 30 jarig bes taan. Dat gebeurt met een receptie maar andere activiteiten zoals de Schoolsport Olympiade met kinderen uit groep 6 en 7, de Vicki-fietstocht en een [gratis] voorstelling in het Koningstheater [KW1C] van Vacuüm. Dat stuk, gespeeld door studenten van de theateropleiding van het KW1C, handelt over persoonlijke en culturele belevingen van kanker binnen het gezin. Zie voor het jubileumprogramma www.vickibrownhuis.nl/jubileum
.....
..................................