RaadvBestuurJB-ziekenhuis wordt tweehoofdig na vertrek Gallé

Printerversie
Gepubliceerd op: 04-09-2014 | Gewijzigd op: 04-09-2014
Gita Gallé, Raad van Bestuur van het Jeroen Bosch Ziekenhuis is beneomd tot  voorzitter van de Raad van Bestuur van het Deventer Ziekenhuis. Gita Gallé volgt hiermee -per 1 november 2014 - interim-voorzitter Piet-Hein Buiting op. 

Gita Gallé, Raad van Bestuurslid van het Bossche ziekenhuis vertrekt naar het Deventerziekenhuis als voorzitter  van de Raad van Bestuur.

Na het vertrek van Gita Gallé, die in februari 2012 haar functie als bestuurder in het JB-ziekenhuis oppakte, gaat het ziekenhuis over naar een tweehoofdige Raad van Bestuur. 
 
In de grote waardering die de Raad van Bestuur en de Raad van Toezicht uitspreekt staat onder meer:
Haar kennis en ervaring zijn van grote waarde geweest voor dit ziekenhuis. Zij speelde in het nieuwe ziekenhuis een belangrijke rol in de meer klantgerichte inrichting van de patiëntenzorg . Onder haar is bovendien de verandering van de organisatiestructuur doorgezet naar resultaatverantwoordelijke eenheden.
In haar portefeuille zat onder meer Human Resources en de selectie en implementatie van een nieuw EPD/zorglogistiek systeem. Onder haar leiding zijn voorts de relaties met huisartsen verder versterkt en zijn de eerste stappen gezet om samen met de huisartsenpost-HOV te komen tot gezamenlijke spoedzorg binnen de muren van het ziekenhuis
.