Annette van Kuijk: Nieuwe medisch directeur Tolbrug

Printerversie
Gepubliceerd op: 29-09-2014 De revalidatie Tolbrug heeft als nieuwe directeur Annette van Kuijk.  Met die benoeming is Van Kuijk terug op de plek waar ze acht jaar lang gewerkt heeft. Per 4 augustus 2014 is die benoeming van medisch directeur revalidatiegeneeskunde en paramedische ziekenhuiszorg ingegaan. 
Medisch directeur Revalidatie Tolbrug Annette van Kuijk.
 
 

Annette van Kuijk koos ooit voor de specialisatie Revalidatie, omdat ze in die richting kansen zag om zaken te combineren: opleiden, onderzoek, innovatie, direct patiëntencontact en een passie voor revalidatie. “Mijn interesse is breed”, zegt ze.

“Toen ik bij Tolbrug jaren geleden de kans kreeg om naast mijn functie als kinderrevalidatiearts ook te bouwen aan de Kinderrevalidatie, was ik meteen enthousiast.

Als Medisch Manager Kinderrevalidatie kon ik - naast de eigen patiënten - voor meer mensen goede zorg regelen! 
Samenwerking
“Groei is geen ‘vies’ woord”, zegt ze over het toekomstperspectief van Tolbrug. “Maar de inhoud is voor mij wel leidend. Altijd. Dat zie je terug in mijn leiderschapsstijl: ik geef mensen vrijheid en verantwoordelijkheid; de ruimte om zich te ontwikkelen. ”
Vernieuwing wil ze realiseren door samenwerking. Tolbrug maakt bijvoorbeeld deel uit van de CVA-ketenzorg en het NAH netwerk. En samen met onder anderen speciaal onderwijs, MEE, GGZ, Herlaarhof, Visio, Kentalis, Cello, Kleur en Prismant geeft Tolbrug inhoud aan de ontwikkeling van een Observatie Diagnostiek Team.