Zoeken
Nationaal Integratiediner in JBZ trok100 gasten/koks
Printerversie |
Meer dan 100 medewerker[st]ers van het Jeroen Boschziekenhuis en JBZ CleanCare namen donderdag 9 oktober 2014 deel aan het Nationaal Integratiediner, een landelijk initiatief.
Zij genoten in de keuken van het personeelsrestaurant van uiteenlopende zelf bereide gerechten. Dat menu bestond uit onder meer Hollandse spruitenstamp en Hollandse boerenkool met kokos, maar ook andere- exotische- spijzen, zoals Salade uit Mozambique, , Kurdische Katma, Burek uit Bosnië en Marokkaanse Visbastilla en couscous.
Multi-cultureel en multi-culinair koken in het JBZ tijdens het NationaaI Integratie diner op donderdag 9 oktober 2014. Op de foto Naima, Remco en Nel. foto © henk van esch, 9 oktober 2014. |
Het Nationaal Integratiediner was dit jaar wederom een succes. Als de organsatie de lege schalen op het einde van dit gemêleerd diner mocht geloven, was het allemaal even lekker. De sfeer was meer dan goed te noemen. Een van de mooiste vormen van integratie was een dansje aan het slot . Daarmee werd de kracht van de onderlinge verschillen gevierd