Stichting Vrienden JBZ: gala rond nieuwe website voor ouderen

Printerversie
Gepubliceerd op: 17-03-2015 | Gewijzigd op: 17-03-2015
Om de nieuwe koers kracht bij te zetten, lanceert de Stichting Vrienden een nieuwe website: Daarnaast wordt op 21 maart een gala georganiseerd waarvan de opbrengsten geheel ten goede komen aan projecten die het verblijf van kwetsbare ouderen in het Jeroen Bosch Ziekenhuis aangenamer maken.

De Stichting Vrienden JB-ziekenhuis lanceert op 17 maart 2015 een nieuwe website www.vriendenjbz.nl, die specifiek gericht op de servce aan ouderen. 'Senior vriendelijk' is een pilot van het Bossche ziekenhuis.De vernieuwde website nodigt de bezoeker uit een kijkje te nemen in tal van projecten die de Stichting heeft gerealiseerd.

Daarnaast is over de nieuwe focus te lezen: aandacht voor ouderen. De Vrienden hebben hier vorig jaar al een voorschot op genomen met de, door de Hogeschool Eindhoven geteste, antislipsokken en de inrichting van een comfortabele familiekamer op de afdeling Geriatrie.
Ook kan er nu via een donatiemodule direct worden gedoneerd. Voor veel donateurs blijkt dit een snelle en betrouwbare manier om de Stichting Vrienden JBZ eenmalig te steunen.
Daarnaast wordt op 21 maart een gala georganiseerd waarvan de opbrengsten geheel ten goede komen aan projecten die het verblijf van kwetsbare ouderen in het Jeroen Bosch Ziekenhuis aangenamer maken.