Opbrengst Gala Vrienden van JB-ziekenhuis: 200.000

Printerversie
Gepubliceerd op: 07-10-2017 | Gewijzigd op: 08-10-2017
Het fondsenwervend gala van de stichting 'Vrienden Jeroen Boschziekenhuis' van 6 oktober j.l. heeft op € 150 na, € 200.000 opgeleverd. Huub van Mackelenbergh, die veilingmeester was, wist met enkele interessante kavels** het bedrag binnen te halen.

Vivian Reijs was de presentatrice die tot slot van de geslaagde galaavond meedeelde dat het geld is bestemd voor projecten in het ziekenhis die het welzijn van patiënten en hun naasten vergroten*.
Op de avond in de Orangerie traden op : soulzangeres Shirma Rous, TVOH-winnares Pleun Bierbooms, ZO !Gospel Choir en Lesley Williams. De avond werd culinair verzorgd door kok Edwin Kats van Noble in samenwerking met Hutten en Bernardus Wijnen.

De cheque van € 199.850 werd getoond door
vlnr.: notaris Marc Robbers, veilingmeester Huub van Mackelenberg, Kurt Verhees [Autobedrijven Van den Udenhout]  en Claudia Bruins namens het bestuur van Stichting Vrienden van het JBZ en presentatrice Vivian Reijs.

.....................................................................................................

*Een van die projecten is de realisatie van een tienerkamer op de kinderafdeling.
**Tot de kavels behoorden: ijsrijden in Audi's in Oostenrijk [Van den Udenhout], kunstwerk van Mark Peet Visser Gallery en een item uit de 'Bosch by Addy' collectie van Addy van den Krommenacker.