Stemmen op ziekenhuisprojecten 'overschreden'

Printerversie
Gepubliceerd op: 14-04-2010 | Gewijzigd op: 14-04-2010
De 'Vrienden van het Jeroen Boschziekenhuis' ziet haar campagne voor financiering van wat extra's in het toekomstige ziekenhuis op Willemspoort als erg geslaagd. De club wil bijvoorbeeld speciale aankleding voor de kinderpoli's en voor de aanleg van de binnentuinen, of voor de inrichting en financiering van de kapel. Ook gaat het nieuwe Jeroen Boschziekenhuis in samenwerking met het SM's en het Noordbrabants Museum kunst in de gangen hangen en er komt op het 'Kerkplein' langszij de Boulevard een café met winkeltjes.

Dit is een inkijk op een van de binnentuinen ter hoogte van de Recovery. Daar wordt een seizoensgebonden beplanting aangebracht.
Rechts: Voor de kapel komt een café met terras..
zie ook foto-impressie nieuwbouw dd.8 april 2010


foto's © herman van boxtel, 6 april 2010. 

Via internet kon men zijn/haar voorkeur uitspreken voor bepaalde onderdelen.
Er kwamen de vorige week 2700 stemmen binnen en de teller staat sedert gisteren 13 april 2010 op 5.000. Dat  massaal bezoek veroorzaakte een storing op de database van de site*.
Opvallend is dat in die stemming de voorkeur voor een Islamitische gebedsruimte de aanvankelijke koplopers : aankleding 'Moeder en Kind' en het dialysecentrum heeft ingehaald. Dat is een effect van een promotieactie van de  voorstanders voor bepaalde projecten die ze extra promoten via het intranet. Ook  de werving bij bezoekers aan de ziekenhuispoli's of in de bezoekershallen speelt aardig mee.

*Zie ook de website van de actie.  Tot 30 april 2010 kan men zijn stem uitbrengen op een van de onderdelen.
Voor foto-impressie nieuwbouw dd. 8 april 2010.