Nieuwe directeur Langenbach Sport Medisch Centrum

Printerversie
Gepubliceerd op: 01-10-2010 | Gewijzigd op: 01-10-2010
Drs. Peter Langenbach is aangesteld als directeur van het Sport Medisch Centrum JBZ. Hij bekleedt deze functie naast zijn huidige functie als financieel directeur van het Jeroen Bosch Ziekenhuis. Samen met de huidige medisch directeur en orthopedisch chirurg Denis Dartée vormt hij een duale directie.

Peter Langenbach is de nieuwe directeur van het Sport Medisch Centrum van het Jeroen Boschziekenhuis.
 


De verwoed amateur wielrenner Peter Langenbach: 'Mijn eerste aandacht gaat uit naar de financiële positie van het Sport Medisch Centrum JBZ. Ik wil de continuïteit van het Sport Medisch Centrum JBZ zeker stellen door de financiële situatie te versterken. Daarnaast wil ik een goede samenwerking opbouwen met sportverenigingen uit de regio om voor sportstad ’s Hertogenbosch de medische begeleiding goed te organiseren. Ook wil ik samen met de collega’s van het Sport Medisch Centrum JBZ het Topsportpredikaat binnenhalen.'
Sport Medisch Centrum JBZ
Het Sport Medisch Centrum JBZ is een sportmedische instelling in de regio dat onder andere recreatieve sporters en topsporters sportkeuringen, sportmedische onderzoeken en behandelingen aanbiedt. Deze worden verricht door een multidisciplinair team van specialisten zoals orthopedisch chirurgen, sportartsen, fysiotherapeuten, bewegingswetenschappers, psychologen en diëtisten. Daarnaast verzorgt het Sport Medisch Centrum JBZ multidisciplinaire beweegprogramma’s.