JB-ziekenhuis: Bodar en Gaaikema samen voor de kapel

Printerversie
Gepubliceerd op: 07-04-2011 | Gewijzigd op: 07-04-2011
Op 14 juni 2011 vindt in Theater aan de Parade een avond plaats met Antoine Bodar en Seth Gaaikema. Deze prominenten uit de cabaretwereld en het r.k.-geloof zetten zich samen in voor de kapel van het nieuwe Jeroen Bosch
Ziekenhuis.
Op die avond treedt Seth Gaaikema op met een selectie uit zijn  lopende show ‘Het mooiste komt nog’. Na de pauze wordt Antoine Bodar intensief bevraagd over zijn visie op geloof, kerk en samenleving door Fijen & Fens, twee doorgewinterde televisiepresentatoren. Ook Seth ontkomt niet aan de pijnbank van deze hedendaagse inquisiteurs..

Boven: Priester Bosschenaar Antoine Bodar en links cabaretier Seth Gaaikema.
foto bodar © gerard monté, 17 maart 2003.
 De geborgen vormgeving van de nieuwe kapel in het JB-ziekenhuis.

foto © paul kriele, 17 maart 2011.

Ook de moderne mens heeft behoefte aan stilte, schoonheid en inkeer, zo blijkt uit het succes van de glossy ANTOINE, die onlangs over de Bossche priester en voormalig plebaan van de St. Jan verscheen. In de kapel van het nieuwe ziekenhuis kan de bezoeker zich terugtrekken en genieten van de serene sfeer die in deze ruimte hangt.

Bezoekers betalen op 14 juni  € 37,50 en ontvangen daarbij de glossy 'Antoine', die inmiddels aan zijn tweede druk toe is.
Alle artiesten en het TheateradParade verlenen belangeloos hun medewerking aan deze unieke en spirituele avond waarvan de opbrengst bestemd is voor de inrichting van de kapel in het nieuwe Jeroen Bosch Ziekenhuis.
Voor meer informatie: www.vriendenkapeljbz.nl