KPN Hotspots in het Jeroen Bosch Ziekenhuis

Printerversie
Gepubliceerd op: 02-07-2012 Vanaf 2 juli 2012 kunnen patiënten en bezoekers in de openbare ruimtes en de poliklinieken gratis en veilig gebruikmaken van draadloos internet via KPN Hotspots.
Ook op de buitenpoli in Boxtel wordt draadloos internet aangeboden en vanaf 30 juli 2012 ook op de buitenpoli in Rosmalen. Het verstrekken van deze service past in de ambitie van het Jeroen Bosch Ziekenhuis om het meest patiëntgerichte ziekenhuis te zijn.

Via een laptop, PDA (Personal Digital Assistant) of smartphone (telefoon met internetmogelijkheden) met Wi-Fi aansluiting hebben patiënten en bezoekers toegang tot het draadloos internet. Een KPN-abonnement is hiervoor niet nodig. Mensen die thuis of op het werk al gebruikmaken van draadloos internet, hebben zonder extra instellingen of software ook toegang in het Jeroen Bosch Ziekenhuis. Als zij nog geen gebruikmaken van draadloos internet, dan hebben zij een Wi-Fi kaart in hun laptop of PDA nodig. De nieuwste laptops hebben deze standaard ingebouwd.
Handleiding
Als patiënten en bezoekers zijn ingelogd, kunnen zij 24 uur onbeperkt draadloos internetten. De inlogcode ontvangen zij per sms op hun mobiele telefoon. Een handleiding voor het gebruik van het draadloos internet is te vinden op de website van het Jeroen Bosch Ziekenhuis en op de website van KPN. Het draadloos netwerk voldoet aan alle veiligheidseisen