JB-Ziekenhuis en Van Hoeckel samen in food care

Printerversie
Gepubliceerd op: 04-10-2012 | Gewijzigd op: 05-10-2012
Het Jeroen Bosch Ziekenhuis gaat een samenwerking aan met Van Hoeckel op het gebied van de levering van ingrediënten voor de maaltijdverzorging.
Het Jeroen Bosch Ziekenhuis bereidt in zijn eigen keuken de maaltijden voor patiënten en medewerkers. Van Hoeckel levert vanaf 1 oktober 2012 de ingrediënten, waaronder droge kruidenierswaren, vers- en semiversproducten voor de diverse maaltijden.

Peter Langenbach van het JBZ [l.] en P.A. van Berkel [r.] , algemeen directeur Van Hoeckel, na de ondertekening van het contract .

Peter Langenbach, lid van de Raad van Bestuur, zegt verheugd te zijn op de samenwerking met een Bosch bedrijf. Van Hoeckel heeft net als wij maatschappelijk verantwoord ondernemen hoog in het vaandel staan. Wij zien Van Hoeckel daarom als een belangrijke partner bij de uitdagingen op het gebied van efficiency en kwaliteit waar wij de komende jaren op inzetten. De samenwerking draagt bij aan een aanzienlijke besparing op de inkoopkosten van ingrediënten.”

Het JBZ heeft uiteindelijk gekozen voor een Bossche partner in food care waarvan de samenwerking bijdraagt aan het duurzaamheidbeleid van het ziekenhuis. Gekozen is voor één totaalleverancier met één vrachtwagen aan de deur en het volledige elektronisch afhandelen van order tot factuur.