Ziekenhuis introduceert kinderknuffel [met prijsvraag]

Printerversie
Gepubliceerd op: 10-01-2013 | Gewijzigd op: 10-01-2013
Voor de kinderen in het Jeroen Bosch Ziekenhuis is een kikkerknuffel ontworpen, die troost en afleiding gaat bieden aan kinderen die in het ziekenhuis worden opgenomen.

Jeugdprins Wouter heeft alvast een kikkerknuffel gekocht voor de Oliebollenfantenbaby die met carnaval geboren wordt. Helaas is de kikkerknuffel onlangs zelf bij de dokter geweest. De kikker is verdrietig omdat hij nog geen naam heeft. Het ziekenhuis heeft daarom een prijsvraag uitgeschreven, waarin kinderen worden uitgenodigd om een naam te bedenken voor de knuffel. De kikkerknuffel is te koop via de webshop van het ziekenhuis en bij verschillende carnavalsbijeenkomsten. De opbrengst gaat naar het verstrekken van kikkerknuffels aan alle kinderen [t/m 9 jr.], die in het ziekenhuis worden opgenomen.

JeugdprinsWout I die de kinderknuffel introduceert en nog op zoek is naar een naam voor dit troetelbeest.

De kikkerknuffel, die symbool staat voor een kindvriendelijke omgeving, is ontworpen door Gerard de Bruyne. 
Kinderen kunnen op de kinderwebssite www.halloziekenhuis.nl  tot 1 maart 2013 hun voorstel voor een naam aangeven. De winnaar of winnares krijgt kaartjes voor een kindervoorstelling in Theater aan de Parade naar keuze samen met een vriendje en zijn vader en moeder
De jury bestaat uit tv-presentator Albert Verlinde, ontwerper Gerard de Bruyne, Bert Damen van Damen Communicatie, Esther van Bilsen van Theater aan de Parade en Renée Spermon van de Stichting Vrienden van het Jeroen Bosch Ziekenhuis. 
Info of bestellingen via  http://www.jbz.nl/kikker