Vriendenstichting JBZ begroet 1000ste Vriend

Printerversie
Gepubliceerd op: 28-08-2013 | Gewijzigd op: 28-08-2013
De stichting Vrienden van het Jeroen Boschziekenhuis heeft maandag 26 augustus 2013, op de jaarlijkse Vriendenavond, de 1.000ste vriend gehuldigd. Bestuurder van het JBZ, Peter Langenbach bood in het auditorium mevrouw J. de Leeuw uit Rosmalen een boeket bloemen aan en een boek over het ziekenhuis.

Bestuurder van het JBZ, Peter Langenbach, reikt aan de 1.000ste vriend, mevrouw De Leeuw uit Rosmalen een boeket bloemen aan.

De Stichting Vrienden van het Jeroen Bosch Ziekenhuis blikt terug op een succesvol jaar, zo werd duidelijk op deze interactieve vriendenavond. Het afgelopen jaar zijn vele projecten voor de kinderafdeling gerealiseerd, zoals webcams voor de couveuseafdeling, kikkerknuffels en digitale schoolborden. Deze zogenaamde ACTIVboards zijn gedoneerd door The ACTIV Board People. Andere afdelingen kregen de inrichting van een eigen huiskamers cadeau of er werden concerten gegeven en patiëntenzitjes gerealiseerd.

Elk jaar werft de Stichting voor een groot project. In 2012 was dat het nieuwe kinderexpertisecentrum Atlent, waarvoor maar liefst € 360.000 is ingezameld. Ook heeft de Stichting ervoor gezorgd, dat het centrum kan beschikken over een aangepast Cruijff Court, dat op 13 september a.s. wordt geopend.