Aan Hotel Central 'Uitgerustlabel' toegekend

Printerversie
Gepubliceerd op: 08-09-2015 | Gewijzigd op: 08-09-2015
Golden Tulip Hotel Central heeft de vorge week het 'Uitgerust label' mogen ontvangen. Dat label toont aan dat een hotel ook toegankelijk en gebruiksvriendelijk is voor gasten met een mobiliteitsbeperking.

Central heeft uiteenlopende faciliteiten om ook minder mobiele gasten te kunnen ontvangen en te kunnen laten logeren.

Directrice Karin Rademaker ontving het label uit handen van Rita Sax en Lies Verriet-Giesberts van Uitgerust. ‘Wij zijn trots op de nieuwe kamer en blij dat wij dit label mogen ontvangen!’, aldus Karin Rademaker. ‘Jaren geleden is Central begonnen om het hotel toegankelijker te maken. Eerst met de verplaatsing van de receptie, vervolgens de mindervalidetoilet bij de Brasserie, de liften met o.a. automatische deuren en dit jaar, na een uitgebreide verbouwing, een luxe kamer voor de mindervalide gasten’.
 
De ruime mindervalide kamer gaat middels een sleutelkaart automatisch open. De vloerbedekking is vervangen door een gladde kunststofvloer en daarnaast is de badkamer uitgerust met o.a. diverse opklapbare beugels, onderrijdbare wastafel, speciale douchestoel, verstelbare douchekop en antislip tegels. Ook een speciaal noodoproep systeem is aanwezig, dat rechtstreeks in verbinding staat de Front Office afdeling voor directe hulp.

Meer info: www.uitgerust.eu