Optreden De Ceder Stars in de Biechten

Printerversie
Gepubliceerd op: 22-06-2009 | Gewijzigd op: 22-06-2009

Zondag 21 juni 2009 keerden de Ceder Stars weer eens terug in de schijnwerpers. van De Biechten. Ondanks een minder volle zaal werd het een geslaagde middag mede door het optreden van de zanger Paul Perry (Melchers) die samen met Charles Pijnenburg (tweede stem) de vocale nummers voor zijn rekening nam. Geheel onverwacht was een -kort- optreden van het veelzijdige zangduo B-Positive.

Omstreeks augustus 2008 besluiten de leden van de voormalige Bossche band The Ceder Stars na 40 jaar weer te gaan repeteren om een of twee optredens te verzorgen voor de grote schare trouwe fans.
Daarnaast is de liefde voor het muziek maken nooit weg geweest. De Ceders waren in de begin jaren 60 de bekendste en een van de beste bands van Den Bosch. Ze traden -met hun muziek van The Shadows, The Ventures en The Spotnicks en van Cliff Richard, Elvis Presly -
op  in het Lido in Waalwijk, het Zwarte Paard in Kerkdriel en natuurlijk in Cosmopoliet.





In de jaren 80 waren ze incidenteel nog te zien in de Brabanthallen [Back to the Sixties] en begin 2000 bijv. in café de Sport in Empel.
Links boven: vlnr. Ad Pijnenburg, Paul Perry (Melchers), Charles Pijnenburg, Karel Coolegem en Jan Pijnenburg
Links: het duo B-positive.

foto's © herman van boxtel, 21 ju ni 2009.

Voor dit jaar al 4 optredens gepland waarvan er twee zijn geweest, de line up - Charles Pijnenburg slaggitaar en zang, Ad Pijnenburg sologitaar, Jan Pijnenburg drums, Karel Coolegem basgitaar en Paul Perry zang voor verdere info zie http://www.cederstars.punt.nl/?home=1.

Op zondag 6 september 2009 zijn de Ceder Stars weer te horen, maardan in de Lachende Vis in Emprel.