Verkoop restaurant en drie panden in binnenstad

Printerversie
Gepubliceerd op: 09-09-2021 | Gewijzigd op: 09-09-2021
Verkoop restaurant Lux en drie panden in de binnenstad
Verwersstraat 77 hoek Beurdsestraat vekocht aan Johnny van Deursen.

foto © paul kriele, 14 mei 2021.
..................................

Peperstraat 3 en 5 zijn verkocht aan Johnny van Deursen… Eerder kocht Van Deursen al het hoekpand Verwersstraat-Beurdsestraat. Dat was eigendom van Jacques van der Miessen die het perceel bijna een jaar geleden verkocht, in het vooruitzicht ter zijner tijd een appartement op het Sweelinckplein te gaan bewonen. Johnny van Deursen, die het hoekpand kocht voor zijn dochter en haar twee kinderen, vond achteraf de tuin te klein. 
Peperstraat 3 en 5 onlangs gekocht door Johnny van Deursen die nummer 5 doorverkocht.  Op nummer 3 gaat de dochter van Johnny en Mieke wonen.
foto's © henk van esch, 9 september 2021.

Daarop heeft hij Peperstraat 3 en 5 gekocht, waarvan 3 tenminste een diepe tuin heeft en 5 is intussen door hem weer is doorverkocht. Het huis van Van der Miessen, dat op de Monumentenlijst staat, wil Mieke, de vrouw van Johnny, gaan opknappen. Niet voor bewoning-maar dat is nu eenmaal een van haar hobbies - maar om het netjes in de oude staat terug te brengen.
 
..................................
-Hierboven: Restaurant Lux op Korte Putstraat 23 dat per 1 juli 2021 overging naar Paul Martelhoff van Bistro Allerlei- Visserij.
-Hieronder: Restaurant   Allerlei-Visserij van Paul Martelhoff. 

foto © henk van esch, 9 september 2021.

Restaurant Lux Peperstraat verkocht Paul Martelhof van  Allerlei-Visserij op Korte Putstraat 19, heeft restaurant Lux op nummer 23 in dezelfde straat, per 1 juli 2021 gekocht van Frank Reinders en Jeroen Wellens, beiden eigenaars van Café Reinders. Frank en Jeroen namen op 1 juli 2010 restaurant De Vijf Kamers over en gaven de nieuwe naam Lux aan dit restaurant.

Terug naar boven