1e Toegankelijkheidsfolder voor VVV

Printerversie
Gepubliceerd op: 09-02-2010 | Gewijzigd op: 10-02-2010
 
In het VVV-kantoor in de Moriaan overhandigt  VVV-raadslid Annek Schults aan VVV-directeur Rein de Laat  de nieuwe folder. Linker foto  Anneke Schults en Rein de Laat [ook boven] .
 De presentatie van de folder werd gekoppeld aan het themajaar 'Hoofdstad van de smaak' waarin de regio centraal staat.  Vertegenwoordigers van de politiek en het gehandicaptenplatfom.

Op maandag 8 febuari is een nieuwe folder gelanceerd in de VVV-winkel door Anneke Schults (Raadslid VVD), Roos Kapteijns (bureaumanager Gehandicaptenplatform) en Rein de Laat (Directeur Regio-VVV Meierij & Noordoost-Brabant).

Deze folder bevat een overzicht van het aanbod van 's-Hertogenbosch dat ingericht is voor mensen met een beperking. Anneke Schults is samen met Roos Kapteijns op pad geweest in de stad met een rolstoel en heeft ontdekt wat de stad op dit vlak heeft te bieden.
Gekeken naar het feit dat de stad dit jaar is verkozen tot 'Hoofdstad van de Smaak' is dit moment natuurlijk feestelijk gevierd met een heerlijk gerechtje bereid door Restaurant Coquille.
De folder is geheel gratis en wordt o.a. bij de VVV-winkel in 's-Hertogenbosch verleend. Klik hier