Kunst-en antiekbeurs zonder Vuurslagprijs

Printerversie
Gepubliceerd op: 18-04-2010 | Gewijzigd op: 18-04-2010
De medegrondleggers van de Bossche kunst -en antiekbeurs Clemens en Neeltje van der Ven met prof. Jos Koldeweij op de 43ste editie van 2009.
foto © paul kriele, 18 april 2009.
De Beurs in 2009: Een 18e eeuwse Vuurslag voor Jos Koldewij voor zijn verdienste [15 jaar] als voorzitter van de stichting Vuurslag. Rechts de voorzitter van de Art Fair Jan  Roelofs die Koldeweij met deze oude Vuurslag  -symbolisch - dankte. 

Ondanks een vernieuwing toch geen prijs dit jaar op de Kunst-en antiekbeurs. De Bossche kunstbeurs Art & Antiques Fair [AF's-H] vindt dit jaar plaats van zondag 18 t/m zondag 25 april 2010 in de Brabanthallen. De 44ste editie van deze kunstbeurs kent dit jaar door een gemis aan kandidaten geen Vuurslag-prijs toe. Vorig jaar werd die prijs toegekend aan het Filmmuseum.
De beurs met nationale en internationale antiquairs en kunsthandelaren richt zich op oude- en hedendaagse kunst, juwelen, antiek en design. 
De vernieuwing van de beurs in de Brabanthallen zit hem onder meer in een 17e eeuws paviljoen en het inhaken op de titel 'Hoofdstad van de Smaak' voor 's -Herotgenbosch door het opzetten van een kunstrouting rond het thema 'smaak'.