In De Gruyterfabrieken: Duurzaam fietsproject - E-bike - gestart

Printerversie
Gepubliceerd op: 13-04-2011 | Gewijzigd op: 14-04-2011
Vanmiddag 13 april 2011 werd in de brasserie van de De Gruyterfabriek door het Brabants Mobiliteits Management [ BrAMM] het E-bike project gestart door het aansluiten van enkele oplaadpunten voor fietsen.  Dat gebeurde in de nieuwe De Gruyterfabrieken, waar Tribal Internet Solutions zich gaat vestigen. . Met dit proeject worden bedrijven gestimuleerd werknemers met de fiets naar het werk te laten komen. Ter stimulering ontvangen 20 werknemers  twee weken een gratis oplaadfiets. Het bedrijf krijgjt met subsidie er ook een oplaadpunt voor E-Bikes bij.

Tribal Solutions, \ dat actief is op computer- en internetgebied, is een van de eersten die zich aanmeldde voor dit duurzaam werken en duurzaam werkverkeer. Het is toonaangevend op het gebied van duurzaamheid en het nieuwe werken, aldus directeur Jan Beekwilder.
Beekwilders bedrijf gaat op de locatie De Gruyter [oude jamfabriek aan oude Industriehaven] een vestiging openen volgens het 3.O concept, dwz met flexibele werkplekken, vergaderlounges, zithoeken en een E-bike oplaadpunt voor de fietsen van werknemers. Volgens Beekwilder moet Tribal Solutions aan de Veemarktkade een CO2-vrije locatie worden,

Directeur van Tribal Solutions Jan Beekwilder weidde direct al de eerste electro Bike [E-bike] in met een ritje rond de De Gruyterfabriek  Rechts gedeputeerde Yves de Boer.
,
foto's © paul kriele, 13 april 2011. 
De officiële start van de aansluiting van enkele oplaadpunten voor E-Bikes. Vlnr.: Jan van Gils [directeur Mileudienst],Yves de Boer gedeputeerde van de provincie, Arend Klaassen directeur BraMM en Ron Engeland van Batavus.
 
zie ook de site van probeer een E-bike