Echte koffieshop 'Crême Coffee & Pastry in Snellestraat geopend

Printerversie
Gepubliceerd op: 16-04-2013 Op maandag 15 april 2013 opende Rick Buter zijn eerste eigen zaak 'Crême Coffee & Pastry' op Snellestraat 47. Na maanden van slopen en verbouwen kwam er uit de voormalige drugstore [koffieshop] een echt gezellige coffeshop te voorschijn. De intieme zaak is sfeervol en erg practisch ingericht. Het interieur met bar, zitjes en ook een nieuwe toiletgroep heeft bovendien weinig opsmuk wat de gezelligheid ten goede komt. Voor de binnenstad betekent 'Crême Coffee & Pastry' een aanwinst.

Een echte koffieshop in een voormalige drugstore.. 'Crême Coffee & Pastry' op Snellestraat 47, een aanwinst voor de straat. Rechts de uitbater Rick Buter, die wereldwijd ervaring opdeed


foto's © paul kriele, 16 april 2013.

De 26-jarige Rick Buter reisde, na een opleiding aan 'De Rooie Pannen', de wereld rond en kwam via een vriendin met Japanse en vervolgens met Australische gewoonten op eetgebied in aanraking, waarvan hij al lerendewijs het nodige op stak. Die ervaring met de Japanse en Australische culinaire cultuur bracht hem tot het plan om bij terugkeer in zijn stad een eigen koffie-, broodjes-, en gebakszaak op te gaan zetten.