Diverse ongevallen rond de stad: ook een dode te betreuren

Printerversie
Gepubliceerd op: 10-05-2013 | Gewijzigd op: 11-05-2013
-Vanmiddag -vrijdag 10 mei 2013-vond op de afslag van de rondweg [A59 naar Oss] onder Rosmalen een botsing plaats waarbij een klein soort vrachtwagen en drie personenauto's betrokken waren. Een ervan vloog in brand. Een van de inzittenden kwam daarbij om het leven, twee andere inzittenden raakten zwaar gewond. Bih het ongeval werden diverse hulpdiensten en een traumaheli ingezet. Het verkeer moest worden omgeleid.
-Door een in brand geraakte vrachtwagen op de weg naar Schijndel moest vanmorgen, vrijdag 10 mei 2013 rond 11.00 uur, de Gestelseweg tijdelijk worden afgezet. De brandweer en een schoonmaakbedrijf hebben eerst het wegdek olievrij moeten maken.
-Tot slot was er op Hemelvaartdag, vlakbij het Muziekevenement 'Citymoves' op de Pettelaarse Schans, een bijna aanrijding van een verkeersregelaar. Een 25-jarige Bosschenaar reed op Hemelvaardag 's avonds op de  kruising Senecalaan/Pettelaarseweg bijna een verkeersregelaar omver. De verkeersregelaar kon nog net opzij springen, maar raakte toch aan zijn been licht gewond. De automobilist, die bij een advies aan de verkeerd gereden automobilist werd uitgescholden en bespuugd, is aangehouden. Dat verliep ook niet zonder vlag of stoot: Agenten probeerden de automobilist aan te spreken, maar de 25-jarige man begon bij zijn arrestatie ook hen uit te schelden.