Alain Clark ontvangt Bosch' jong talent in TheateradParade

Printerversie
Gepubliceerd op: 01-12-2014 | Gewijzigd op: 01-12-2014
Op dinsdag 23 december 2014 ontvangt de populaire  Alain Clark in zijn theaterprogramma ‘Walk With Me’ in Theater aan de Parade jong talent. Dat talent had zich enige tijd geleden kunnen aanmelden om  drie minuten te mogen meespelen in Clarks show. Dat gebeurt in elke stad waar Clark optreedt. In Den Bosch mag de 18-jarige Wiske Kamminga haar ‘3 minutes of fame’ meemaken.

Alain Clark foto © Rahi Rezvani.

Wiske Kamminga
foto © wiske kammimga.
 

Wiske werd al op de middelbare school ‘de zangeres van de school genoemd’. Hoewel zij nu  aan de Hogeschool in Utrecht Journalistiek studeert, blijft zingen haar passie. “De kick die ik krijg van een microfoon in mijn hand, staande op een podium met publiek voor me, dat is geweldig.” Super super super vet! Dat ik ben uitgekozen.”

Je bent zelf al naar ‘Walk With Me’ geweest. Wat vond je van zijn show die je al eerder zag..?
“In zijn show merk je dat Alain muziek leeft en dat is echt heel fijn om te horen en te zien. Achter elk nummer schuilt een ander verhaal en dat vind ik heel knap. Ik kan daarom niet wachten om tips en feedback van hem te krijgen! Zelfs al ben je geen fan van Alain, is ‘Walk With Me’ echt een show waar elke muziekliefhebber van geniet! En niet geheel onbelangrijk: de show zit vol humor.”

‘Walk With Me’ is op 23 december 2014 in Theater aan de Parade .