Nieuw programma: Theaterseizoen 2015-2016 bekend!

Printerversie
Gepubliceerd op: 20-04-2015 | Gewijzigd op: 20-04-2015
Grote Nederlandse cabaretiers, gerenommeerde toneel- en dansgezelschappen, nationale en internationale artiesten, oudgedienden, aanstormend talent en lokale helden staan te popelen om de theaterbezoekers een onvergetelijke theateravond of -middag te bezorgen in theaterseizoen 15/16. In het nieuwe seizoensmagazine [ook online*] van TheateradParade staat over hen en over hun programma's van alles te lezen.

Nieuw programmamagazine van TheateradParade ook online.

Na Karin Bloemen, Ellen ten Damme en Jochem Myjer prijkt Huub Stapel dit gehele seizoen op de meest begeerde plek van het magazine, de cover. Stapel staat naast de reprise van ‘MV²’, ook met de toneelversie van de razend populaire Franse film ‘Intouchables’ twee dagen op het toneel van de Grote Zaal.
Het programma
Op datzelfde toneel kunnen we ook grootheden als Kim Wilde, Racoon, Najib Amhali, Harrie Jekkers & Jeroen van Merwijk, Jandino Asporaat en De Dijk bewonderen. En over de grenzen kijken, naar onder andere Les Ballets C. de la B. uit Gent, het Finse circusgezelschap Race Horse Company of het concert van de Bohemian Rhapsody Band uit Groot Brittannië. Wegdromen en betoverd worden doen liefhebbers bij grootschalige shows als ‘Beauty and the Beast’, ‘Grease’, ‘Cirque Stiletto 3’ en de Ashton Brothers.
Jeroen Boschjaar  
Extra bijzonder is de samenwerking met Stichting Jheronimus Bosch 500. Dit leidde tot onder andere de opera ‘Mariken in de tuin der lusten’, het nieuwjaarsconcert van het Nederlands Blazersensemble en de dansvoorstelling ‘Hieronymus B.’ van Nanine Linning Dance Company.
Een jaar lang gratis naar het theater!
Alle bezoekers dienen een nieuw account aan te maken op de nieuwe website van Theater aan de Parade. Iedereen die dit vóór 1 mei doet (of reeds heeft gedaan), maakt kans op een jaar lang gratis naar het theater.
Meer informatie hierover is te vinden op de site van het theater  
Het theaterprogramma is rechtstreeks online in te kijken:  Onlineprogramma
 nl .

Het nieuwe seizoensmagazine is vanaf heden hier online te bekijken. TP Pashouders ontvangen in de week van 27 april het seizoensmagazine thuis. Andere bezoekers krijgen het magazine in de week van 4 mei thuis of kunnen het vanaf dan ophalen in het theater.


Terug naar boven