Nieuw seizoen: Jeroen Bosch & Bossche artiesten in TheateradParade

Printerversie
Gepubliceerd op: 12-05-2015 | Gewijzigd op: 12-05-2015
In het komend theaterseizoen 2015/2016 komen naast producties ihkv Jeroen Bosch, ook uiteenlopende Bossche artiesten langs in het TheatertadParade onder wie Hans Tervoort en de Kleinkeinder.

De Jeroen Boschproducties
Bosch’ Lied op 4 september 2015 waar onder meer Kommil Foo, Gerard van Maasakkers, Pieter Derks, Katinka Polderman optreden Zij brengen in liedvorm hun versie, daartoe geïnspireerd na een college iun het JBArt Centr, over Jeroen Bosch.
Dit Bosch’ Lied maakt onderdeel uit van de Nederlandse cabaretdagen [3 t/m 6 september 2015].
Afscheid van De KleinKeinder
Op 10 oktober 2015treden De Kleinkeinder voor het laatst op in TheateradParade olv de Koninklijke Harmonie. De opbrengst van de voorstelling gaat naar het Liliane Fonds
Robert Long.

Jubileum De Kikvorschen
Bij 88 jaar Folkloristische Fanfare De Kikvorsehen staat er ook wat te gebeuren: een feestelijk en carnavalesk spektakel is te beleven op vrijdag 6 als de voorpremière plaats vindt. En op zaterdag 7 november 2015 met aansluitend een feestavond. Productie: Peter van Kasteren met de scriptschrijvers Jan van der Els en Faas Sengers [muziekarrangementen].

Oude jaarsconference
Hans Tervoort brengt wederom op maandag 28 en dinsdag 29 december 2015 een Oude Jaars conference, maar of die ‘ConferHans’ in de grote zaal zal zijn, is niet zeker, na wat kritiek in de plaatselijke krant over de hoog gegrepen ambities van Tervoort.

Carnaval
Oeteldonks carnaval is op zondag 7, maandag 8 en dinsdag 9 februari 2016 in het Theater, maar het begint al op zondag 24 januari 2016 met ‘OetelJONK trapt af’.
Jèntje, Frits en Fons stoppen er na 20 jaar mee.
 

Robert Long
Albert Verlinde van Stage Entertainment [voorheen Verlinde Entertainment] brengt op 24 februari 2016 de musical Robert Long met Paul Groot als Robert Long en Jeremy Baker als Leen Jongewaard.

Balletschool Geraldine
Op basis van het schetsboek van Annemarie Bon en Jose van der Linden treden leerlingen van de Dans & Balletstudio Geraldine op in een educatieve dansvoorstelling. Het op historische feiten gebaseerd verhaal draait om de jonge,onhandige Jeroen Bosch. In hun optreden laten de balletdansers diverse stijlen zien.

Overigens sluit het theaterseizoen 2014./2015 af met ‘Opnieuw applaus’. Onder die titel staat op zondag 14 juni 2015 /15.00 uur Bosch’ jong talent nog eenmaal in de spotlights. 

 Voor meer info zieTheateradParade

Terug naar boven