Jong Vughts talent in show Karin Bloemen

Printerversie
Gepubliceerd op: 06-03-2017 | Gewijzigd op: 06-03-2017
Op het begin van de lente- op dinsdag 21 maart 2017 heeft Karin Bloemen met haar show ‘Volle Bloei’ in Theater aan de Parade een Vughts talent in haar programma. Dat gastvrouwschap is bedoeld om talent in de knop ‘tot volle bloei’ te laten komen. Daarom mag de 20-jarige Eva van der Donk met Karin op het podium staan. 

Karin Bloemen nodigt lokaal jong talent
uit in haar show  en dat  is... op 21 maart .
.
Eva van der Donk uit Vught. 

foto's © rob becker.

Eva van der Donk  is al vanaf haar twaalfde -op niveau- aan het zingen, ze speelde in het IJzeren Man Concert met Guus Meeuwis en ze deed mee aan ‘The Voice of Holland’. Eva van der Donk rondt op dit moment haar studie aan de Nederlandse Pop Academie in Utrecht af.

Eva: “Ik vind mevrouw Bloemen een ontzettende vakvrouw. Het is dan ook heel speciaal dat ik deel mag uitmaken van haar show.” Ik zing het nummer ‘Woman in the Moon’ van Barbra Streisand, een nummer dat ik  nog niet kende. Het  lijkt me een mooie uitdaging.'
In haar nieuwe show zorgt Karin Bloemen ervoor dat iedereen weer helemaal opgeladen en in de bloei van het leven naar huis gaat. Ze zingt vanuit de grond van haar hart, maakt grappen met haar vele gezichten en pakt zelfs haar dirigeerstokje erbij. Wie houdt er nou niet van Bloemen in volle bloei?