Theaterseizoen 2018-2019 van Theater aan de Parade

Printerversie
Gepubliceerd op: 18-05-2018 | Gewijzigd op: 18-05-2018

Er staat voor het TheateradParade weer een nieuw seizoen voor de deur. Naast het TheateradParade zijn ook Perron-3 en de Orangerie de vaste theaterlocaties. De kaartverkoop start woensdag op 23 mei om 09.00 uur.Het nieuwe theaterprogramma van Theater aan de Parade bevat o.a. Robèrt van Beckhoven met zijn theatrale foodexperience, Fred van Leer komt met ‘Leer van Fred’ waarin hij de nieuwsgierige vrouw van advies voorziet op het gebied van kleding, haar en make up.
Het Scapino Ballet en Wëreldbänd, die in ‘All Hands on Deck’ een combinatie van dans, humor, slapstick en muziek zullen laten zien.

Qua toneelvoorstellingen staan gepland:  o.a. ‘JUDAS’, een psychologische theaterthriller naar het boek van Astrid Holleeder, ‘Driving Miss Daisy’ met Anne Wil Blankers  [de bijzondere vriendschap tussen de oudere weduwe Miss Daisy en haar chauffeur] en een gevarieerd muziekprogramma van o.a. Rowwen Hèze, Mathilde Santing, René Froger, Miss Montreal, de Dutch Eagles en de Edwin Evers Band.

De voorverkoop voor vrienden gaat als een speer!
De kaartverkoop voor vrienden van Theater aan de Parade dat woensdag 16 mei 2018 start, zijn 10 koplopers naar voren gekomen: de top 10 bestaat uit Tania Kross, Bert Visscher, Arjen Lubach, Racoon, Guido Weijers, Marc-Marie Huijbregts, de Ashton Brothers, Daniël Arends, Brigitte Kaandorp en Peter Pannekoek. De Vriendenpas is nog steeds te bestellen.

Het volledige programma is terug te vinden op www.theateraandeparade.nl en in het nieuwe seizoensmagazine, dat af te halen is in het theater. Alle voorstellingen zijn te bestellen vanaf woensdag 23 mei 09.00 uur.