TheateradParade verhuist naar Brabanthallen

Printerversie
Gepubliceerd op: 14-02-2020 | Gewijzigd op: 15-02-2020
TheateradParade verhuist naar Brabanthallen
Per 1 oktober 2020 vertrekt het TheateradParade van de Parade en gaat op reis naar uiteenlopende bestemmingen.
Vanaf 1 maart 2021 tot seizoen 2023, dat is in de sloop- en nieuwbouwperiode, gaat het theater gebruik maken van de Meierijhal -de vroegere Varkenshal- op de locatie Brabanthallen. De naam daar wordt 'Theater naar de Parade’.
 
....
De nieuwe locatie op de Brabanthallen waar het tijdelijke
'Theater naar de Parade' gebruik gaat maken van de Meierijhal.

 
....

In de Meierijhal worden dan voorstellingen gehouden. De vroegere, half ronde, varkenshal met glazen voorzijde biedt plaats aan 700-900 personen. Het gebruik daarvan gaat in op 1 maart 2021. Naast de hal is er vanaf 18.00 uur in de aangrenzende foyer de mogelijkheid om te dineren en ook geschikt voor andere bijeenkomsten.Mocht de programmering overvol raken dan kan ook nog gebruik gemaakt worden van de Mainstrage, die eind vorig jaar in gebruik werd genomen, aldus jeroen Dona, directeur Brabanthalen. Dat alles maakt het mogelijk dat grote festivals en evenementen, zoals het Vocalisten Concours en bijv. November Music gewoon voor Den Bosch behouden blijven.

Ook zullen producties in die periode naar de Speeldoos in Vught, Perron 3 in Rosmalen, het Jheronimus Bosch Art Center en de Willem Twee Toonzaal verhuizen.
Deze