Theater:Pak uw koffer,reis en pak 'n lied dat op uw lijf geschreven is

Printerversie
Gepubliceerd op: 10-12-2018 | Gewijzigd op: 14-05-2019

Beleef met de kerst een familievoostelling door studenten van de Koningstheaterakademie. Deze unieke productie, waar u dicht bij betrokken bent, voltrekt zich in Cultuurcentrum Tiliander in Oisterwijk [Spoorlaan] en heeft als titel 'The Sound of Music'.

U denkt aan de gelijknamige film, maar deze miniversie 'The Sound of Music Experience' wordt binnen 21 minuten ook getoond, maar dan begint pas uw reis. ...

Studenten van het Koningstheater beleven met u een spannende tocht voor alle leeftijden waarin tegenslagen worden overwonnen, heimelijke verlangens worden afgestoft en dromen nieuw leven worden ingeblazen.
Dit aanstormend theatertalent doet dat niet alleen; de cast wordt aangevuld met Oisterwijks eigen talent.
Het publiek krijgt de mogelijkheid om kind, man echtgenote, vriend, collega, opa, oma, compleet te verrassen door voor hem of haar een lied te zingen. Met een koffer vol nieuwe plannen, een hoofd vol dromen en een toegezongen hart vol liefde zult u het theater verlaten!
 
Aarzel niet langer en koop uw tickets aan de deur óf via de site van Tiliander.
Wilt u iemand verrassen mail dan naar kunstmest@koningstheateracademie.nl  Vertel in de mail kort wie u wilt toezingen en waarom. Het lied mag naar eigen keuze zijn, maar wij bieden ook de mogelijkheid om een op-maat-gemaakt lied te schrijven. 

Data van 'Sound of Music Experience':
op 26-12-2018 matinee en  27 t/m 30 december 2018 /19.30 uur.