Verkadefabriek: voor startende interviewers / debaters gratis cursus

Printerversie
Gepubliceerd op: 05-01-2022 | Gewijzigd op: 05-01-2022
..
De Verkadefabriek start in het kader van haar talentontwikkkelingsbeleid in februari 2022 een reeks masterclasses 'debatleider/ debater'.
De gratis cursus richt zich op jongeren tussen 18-28 jaar, ongeacht opleiding of achtergrond, die zich [verder] willen ontwikkelen tot interviewer / debater. 
Gedurende zes dagdelen in de maanden februari en maart oefen je in het voeren van een goed gesprek, het leiden van een scherp debat en het ondervragen van mensen in de zaal en op straat. Actuele politieke ontwikkelingen vormen de basis van de gesprekken. Je oefent voor de groep, maar ook in de praktijk. Met én zonder gebruik van audiovisuele middelen. 
De cursusleiders Clairy Polak en Theo Verbruggen [zie foto's] geven de cursus gratis, maar er zit wel een verbinding aan met de Verkadefabriek Men committeert zich aan een lakmoesproef: Op dinsdagavond 15 maart 2022 leidt u als cursist een Verkiezingsdebat met Bossche politici, waarvoor je de opzet samen met collegae cursisten hebt uitgewerkt. De Verkadefabriek voorziet voor de toekomst nog andere samenwerkingsvormen.

Aanmelden: vóór 17 januari 2022 aan aanmelding@verkadefabriek.nl met  je gegevens en jouw motivatie.