Festival Onbederf’lijk Vers zoekt dichttalent

Printerversie
Gepubliceerd op: 28-01-2010 | Gewijzigd op: 28-01-2010
Op 21 april 2010 vindt in ’s-Hertogenbosch alweer de vierde editie plaats van Onbederf’lijk Vers, het grootste gratis toegankelijke poëziefestival van Nederland.

Ruim twintig dichters dragen dan op diverse locaties in de Bossche binnenstad voor uit eigen werk.
Niet alleen literaire zwaargewichten betreden het podium, Onbederf’lijk Vers biedt ook ruimte aan talentvolle nieuwkomers. Dichters die kans willen maken op een van deze felbegeerde podiumplaatsen kunnen zich tot 1 maart 2010 aanmelden.

Een optreden tijdens Onbederf’lijk Vers is voor veel (amateur)dichters een belangrijke stap op weg naar literaire erkenning; Jaap Robben, Tsead Bruinja, Hanz Mirck en Pim te Bokkel zijn enkele dichters die via het poëziefestival zijn doorgebroken.  www.onbederflijkvers.nl

Poëziefestival Onbederf’lijk Vers vindt sinds 2003 jaarlijks plaats in Nijmegen. In 2007 werd het poëziespektakel voor de allereerste keer ook in ’s-Hertogenbosch georganiseerd. Onbederf’lijk Vers vestigt komend voorjaar definitief haar naam in de Brabantse hoofdstad met een gloednieuwe editie van de unieke poëtische kroegentocht.

Onbederf’lijk Vers is een coproductie van stichting Onbederf’lijk Vers en Bibliotheek ’s-Hertogenbosch. Voor meer informatie over het poëziefestival zie www.onbederflijkvers.nl