Maurcie Kummer leest voor/signeert

Printerversie
Gepubliceerd op: 18-12-2005 Op zondagmiddag 18 december bezocht de Bossche schrijver Maurice Kummer de Stadsbibliotheek. Daar las hij voor uit eigen werk en beantwoordde er vragen van het publiek. Tevens signeerde hij zijn boeken, die ter plekke verkocht werden.
Maurice Kummer woont en werkt als schrijver, kunstenaar en huisvader in 's-Hertogenbosch. Met zijn verhalen won hij diverse prijzen, zijn columns in Metro waren berucht, zijn gedichten zijn eenvoudig maar verwarrend.

Maurice Kummer debuteerde in 2004 met de literaire thriller Zuur vlees, waarin hebzucht, jaloezie en wraak de hoofdrolspelers zijn. Kummers debuutroman werd genomineerd voor de Brabantse Letterenprijzen en voor de Schaduwprijs, als beste debuut van 2004 onder de spannende boeken van dat jaar.

De in Heerlen [*1972] geboren en in Den Bosch woonachtige Maurice Kummer tijdens zijn voorleesmiddag in de Openbare Bibliotheek.  
Overzicht van het Biebplein waar ook Omroep Brabant [r.]  actief was.
 
foto's © gerard monté, 18 december 2005.

Op 16 oktober 2005 verscheen -tijdens de succesvolle Brabantse dag van het Spannende Boek in 's-Hertogenbosch - de tweede roman van de Bossche schrijver Maurice Kummer: Moro-reflex. Dit nieuwe boek is wederom een literaire thriller van hoog niveau. 
Overzicht van het biebplein, waar tot de toehoorders zich ook jeugd bevond.
 
-foto's © gerard monté, 18 december 2005.
 De opnamen die Omroep Brabant op 18 december maakte, worden op woensdag 28 december 2005 uitgezonden.


Terug naar boven