Laurens Nutbey's tweede boek: 'Bus van Geluk'

Printerversie
Gepubliceerd op: 25-04-2016 | Gewijzigd op: 17-05-2016
De in Vught geboren en in Rosmalen wonende Laurens Nutbey heeft de vorige week woensdag 20 april bij Boekhandel Heinen zijn tweede boek* gepresenteerd: ‘Bus van Geluk’.
Nutbey, die vroeger naast directeur van een mediabedrijfje, programmamaker was bij ‘de omroep’, is in het dagelijks leven adviseur in kernboodschaptrainingen aan topmensen in het bedrijfsleven.
‘Bus van Geluk’ bevat tien bizarre, soms hilarisch eindigende verhalen, waarin de auteur wisselend ontroerende dialogen en onverwachte ontknopingen heeft verwerkt.
'Bus van Geluk',
Laurens Nutbey's tweede boek.


Laurens Nutbey,
schrijver van suspense verhalen.

foto © aerialmedia.com


Nutbey heeft door zijn taalgebruik en beeldend schrift talent, als ware hij een Ronald Dahl.

Over zichzelf zegt Nutbey, dat hij de bron voor zijn verhalen vindt in zijn gedachtenspinsels, soms spontaan opkomend, maar ook puttend uit een rijke, door jaren opgebouwde fantasie, die verweven is met zijn beroep als media-, c.q. reclameman.

De titel ‘Bus van Geluk’ is ook de titel van een van die korte, makkelijk leesbare, verhalen dat zich afspeelt in Engeland.


Na de boekpresentatie bij Heinen volgt er zaterdag 30 april 2016 nog een signeersessie bij Bruna in Rosmalen.*Laurens Nutbey’s eerste boek ‘Verstuurd vanuit de Woonwagen’ bevatte 25 anekdotische columns in 2013 vastgelegd tijdens een reis met zijn vrouw door de Balkan en Griekenland.
De positieve reacties zette hem tot het schrijven van, wat hij noemt, suspense verhalen.