Jazz in Duketown 2021 gaat- met of zonder publiek- door !

Printerversie
Gepubliceerd op: 01-04-2021 | Gewijzigd op: 01-04-2021
De editie Jazz in Duke Town 2021 brengt onder meer New Cool Collective, Sven Hammond Soul, Jef Neve, Bruut en vele anderen Immer s indanks de bijzondere tijd , gaat het festival in het Pinksterweekeind hoe dan ook door.

Van 21 t/m 24 mei 2021 vinden er tal van concerten plaats. De exacte concertlocaties zijn afhankelijk van de maatregelen die op dat moment gelden. Maar zeker is dat Jazz in Duketown  eenmalig de binnenstad gaat verruilen voor de Tramkade. Daarbij worden onder meer de Verkadefabriek en Willem Twee Poppodium, de Citadel en/of Toonzaal betrokken. Het hele festival wordt live gestreamd waarbij de hoop is dat er ook publiek aanwezig mag.

Jazz talent
Optredens zijn er onder meer van Sven Hammond Soul, New Cool Collective, Margriet Sjoerdsma Odelion Orchestra, Jef Neve, BRUUT! & Anton Goudsmit en PAX The Humanoid. Meer namen worden later bekendgemaakt. Naast locaties als de Verkadefabriek en Willem Twee Poppodium gaat Jazz in Duketown gebruik maken van de Citadel, een prachtige buitenlocatie.

Houd de social media pagina’s op Facebook en Instagram bij en kijk op: https://www.jazzinduketown.nl