Koningsdag 2016: “Let’s swing with the King!” en rommelmarkten

Printerversie
Gepubliceerd op: 05-04-2016 | Gewijzigd op: 17-05-2016
De viering van Koningsdag 2016  gebeurt op dinsdagavond 26 april en woensdag 27 april 2016 op de Parade onder het thema ”Lets’s swing with the King”. 
Op het grote podium tijdens Koningsnacht “Ali B op volle toeren” met o.a Bonnie St.Claire en Ronnie Tober.
Op Koningsdag starten we het kinderprogramma met “Jokie en Jet” en De Efteling Sprookjesboom daarna volgen er optredens van StukTV, bands zoals Baby Blue uit Schijndel en de Nederlandse folkband Pater Moeskroen tot heerlijke meezingers van stand up popband De Coronas.

Koningsdag 2015 op de Parade.
 

Op en rond de Markt zullen tijdens Koningsnacht en Koningsdag op de podia verschillende bands spetterend optredens verzorgen.
Verder zijn er traditiegetrouw diverse podia verspreid door de binnenstad, swingende muziek in verschillende stijlen in de Uilenburg en in de “Karrenstraat Oranjestraat” optredens van diverse DJ’s.

Op Koningsdag is er op het Kerkplein [11.30-14.30 uur] een Open Talent Stage met een diversiteit aan dansdemo’s en dansworkshop van verschillende Bossche dansscholen.
Vanaf 16.00 uur kunnen daar de salsa liefhebbers met diverse workshops [salsaschool Salsapuedes]aan de slag. 

Uiteraard mogen zoals elk jaar, kinderen hun tweedehands spulletjes verkopen op Koningsdag. Een gedeelte van de binnenstad wordt hiervoor  afgesloten.

Voor een actueel aanbod en aanvangstijden, plus de plattegrond
van de binnenstad:  www.kddb.nl  of “like us” on facebook/StichtingKoningsdagDB.