5e editie Circo Circolo in oktober in Liempde

Printerversie
Gepubliceerd op: 04-08-2014 | Gewijzigd op: 04-08-2014
De 5e edtie van het  internationale festival Circo Circolo loopt van 16 t/m 26 oktober 2014 op het Landgoed Velder [ Liempde]. Circo Circolo is een festival met- dit keer -64 voorstellingen door 21 gezelschappen met een mix van klassieke circustechnieken en moderne dans, muziek, vormgeving en theater. Daarnaast is het terrrein een unieke plek om te eten, drinken, dansen en gamen. In 2012 bezochten 22.000 mensen Circo Circolo.


-‘Atrappe Moi’ van het jonge Canadese gezelschap Flip Fabrique uit Quebec opent het festival.
-Voor het eerst komt het Zweedse gezelschap Cirkus Cirkör naar Liempde.
-Het Franse gezelschap Rasposo brengt met Morsure aanstekelijke acrobatiek en een wilde dans op een koord.
-Complicités, Today I am glad we are together! van Bande de Z'OuFs heeft op alle belangrijke Europese circusfestivals gestaan en is eindelijk op het Landgoed Velder te  gast.

-Leandre is het andere woord voor clownerie. Hij is één van de beste clowns ter wereld. Al meer dan 25 jaar speelt hij op grote en kleine plekken over de hele wereld.
-Fall, Fell, Fallen van het Franse duo Lonely Circus is een circusvoorstelling met dansinvloeden waarin spanning en humor tussen een hedendaagse circusartiest en een elektronische musicus getoond wordt.
-De Franse Sebastien Wodjan was tijdens Circo Circolo 2010 te zien in Cirque Galapiat. In zijn solo voorstelling Marathon put hij zich helemaal uit met jongleren, messengooien, rare spelletjes en dwaze kunsten.
-Verder staan Nederlandse en Vlaamse jeugdcircussen en voorstellingen van de circusopleidingen op het programma. 

Kijk voor meer info: www.circocircolo.nl.