Circo Circolo: nieuwe naam, nieuw jasje

Printerversie
Gepubliceerd op: 21-04-2016 Circo Circolo in een nieuwe jasje: nieuwe naam Festival Circolo en nieuw logo

Op vrijdag 21 oktober 2016 gaat de zesde editie in van Festival Circolo. Het meerdaags[herfstvakantie..!]  festival op Landgoed Velder in Liempde wekt met een aangepast festivalconcept en een opgefriste huisstijl.

Aan de nieuwe naam is een pay-off toegevoegd: feels like circus*, waarmee duidelijker is gemaakt, dat het Festival eigentijds circustheater  vanuit de hele wereld presenteert. Circus dat zich vermengt met moderne dans, muziek, vormgeving en theater staat.
Wereldprimeur
Op vrijdag 21 oktober 2016 is er de wereldpremière van Sous la Toile de Jheronimus (Onder het doek van Jheronimus) van het Franse Les Colporteurs. De circusproductie wordt mede mogelijk gemaakt door Stichting Jheronimus Bosch 500.

Nieuwe festivalopzet
Landgoed Velder vormt weer het festivaldecor, maar het terrein wordt anders opgezet. Bezoek de food court met buitenbar en warme vuren, bestel een Jheronimus Bosch menu in het restaurant (in een transparante tent zodat je niets mist van de sfeer buiten) of ga met je (klein)kinderen naar de schommels of slacklines bij de bomen.
Meer info: zie de site Festival Circolo