Circo Circolo start nieuwe seizoen donderdag 11 oktober 2012

Printerversie
Gepubliceerd op: 09-10-2012 Onder meer met Sven Ratzke en Ellen ten Damme start het Circo Circolo in Liempde het seizoen najaar 2012. Met toespraken door circusdirecteur Wim Claessen, de motor achter het initiatief van een circus[opleiding] en Commissaris der Koningin Wim van de Donk wordt in de Briantellifoyer de aftrap gegeven van dit circus dat onlangs nog van de gemeente een extra subsidie ontving  ter compensatie van andere wegvallende subsidies.

Op donderdagavond 11 oktober gaat om 19.30 uur de vierde editie van Circo Circolo van start met een bijzonder openingsprogramma in de Briantellifoyer en aansluitend de première 'Cirkoplis' van Cirque Eloize*.
Sven Ratzke vormt met enkele meeslepende nummers de rode draad in deze opening, waar als speciale gast de mulit-artiest Ellen ten Damme optreedt. Ook zijn studenten van de Tilburgse circusschool in het programma te gast

Circo Circolo is een Internationale Festival voor Circustheater op het landgoed Velder in Liempde. Daar zijn Van 11 tot en met zondag 21 oktober 2012 meer dan 90 voorstellingen van internationale gezelschappen, circusstudenten en Nederlandse en Vlaamse jeugdcircussen te zien.

Voor meer informatie: www.circocircolo.nl

*Cirque Éloize, Cirkopolis(Canada)
Éloize uit Canada is de absolute top van het eigentijds circus. Na het grote succes van ‘Rain’ in 2008 zijn ze terug op Circo Circolo. Deze keer is de wereld van de strips hun inspiratiebron. De show zit barstensvol met alle vormen van de circuskunst tegen een achtergrond met gigantische projecties. Het is tegelijkertijd circus en theater, kunst en kracht, muziek en dans, realiteit en fantasie.