Stedelijk Museum: Oproep kunstenaars Wat is geluk..?

Printerversie
Gepubliceerd op: 26-03-2015 | Gewijzigd op: 26-03-2015
Wat is geluk als het niet te koop is? Met dit uitgangspunt roept het Stedelijk Museum 's-Hertogenbosch kunstenaars op om voorstellen in te zenden. Het museum biedt dit najaar ruimte aan kunstenaars [amateurs, professionals of studenten] om hun kijk op geluk tentoon te stellen. De titel van die expositie is Bosch Geluk, dat onderdeel uitmaakt van Reinventing Hapiness*. 
Bosch Geluk. Lokale beeldend kunstenaars –  – zijn uitgenodigd om werk in te zenden. Voorwaarde is wel dat er een verband is met de thematiek van Reinventing Happiness.

In de periode van 12 september t/m 6 december 2015 is het Stedelijk Museum een platform voor presentatie, discussie, ontmoeting en experiment. Aanmelden: platform@sm-s.nl tot uiterlijk 15 juni 2015.
Meer informatie: www.reinventinghappiness.nl
*Reinventing Happiness
De tentoonstelling Bosch Geluk wordt georganiseerd in het kader van Reinventing Happiness, een driejarig kunstproject waarin het museum met kunstenaars, bezoekers en bewoners van ’s-Hertogenbosch op zoek gaan naar nieuwe vormen van geluk. Het eerste deel van Reinventing Happiness in het voorjaar van 2014 bestond uit een presentatie van de kunstenaars Sjaak Langenberg & Rosé de Beer, Jeanne van Heeswijk i.s.m. Paul De Bruyne en Frank Bruggeman.