Boschveld: Verhalenetalage in winkel 'Nonna Rosa'

Printerversie
Gepubliceerd op: 24-02-2010 | Gewijzigd op: 07-11-2010
Karim Fati, de initiatiefnemer van de tweede handswinkel Nonna Rosa, gelegen bijna op de hoek Christiaan Huygensweg Copernicuslaan 324, begint een verhalenetalage. Een half jaar geleden startte Karim de zaak, die van alle kanten de aandacht en bezoekers trekt.

Karim Fatih van Nonna Rosa, zit vol ideeën en die wil hij delen met andere -in Boschveld - geïnteresseerden. De winkel aan de Copernicuslaan 324 met vintage en tweede hands spullen.
foto's © paul kriele, 19 mei 2009.

Karim: 'Als ik vertel over de tijdelijke aard van mijn huurconstructie met de gemeente én aansluitend over de nieuwe plannen voor het winkelcentrum, willen de mensen meer over die plannen weten en ze zijn ook geïnteresseerd in in het verleden van deze plek !  Buiten dat ontmoet ik veel mensen die op enigerlei wijze een link hebben met Boschveld en/of het winkelcentrum. Daarover weten zij verhalen te vertellen en koesteren hun herinneringen aan de wijk.'
 
Karim wil die verhalen bewaren en doorgeven aan andere geïnteresseerden. Zodoende vatte hij het plan op de etalageruiten van Nonna Rosa beschikbaar te stellen als 'instant museum'.
Karim gaat op die manier een groeiende tentoonstelling met foto’s én verhalen van oude, en nieuwe boschvelders opbouwen. 

Ideeën, geinteresseerden, of mensen die iets te vertellen hebben, kunnen contact opnemen met Karim Fati. zie de site  nonna rosa (a4, zwart wit), die op het raam een plek krijgt.