Twee nieuwe zaken in de Vughterstraat

Printerversie
Gepubliceerd op: 19-08-2014 | Gewijzigd op: 19-08-2014
In de Vughterstraat is al een nieuwe zaak gekomen op nummer 41. Daar zat tot  2012 Linolux. In dit pand heeft zich 'Buiten Kanzz' gevestigd, een outlet in serviezen, glaswerk en andere huishoudelijke artikelen De zaak stond al een tijdje leeg en heeft tussndoor  wat kortdurende bestemmingen gehad. Maar een  Outlet, zo voorselt een buurman,  houdt het meestal maar een half jaar vol en verdwijnt dan weer.
 
Vughterstraat 41

In het middelste pand heeft zich Buiten Kanzz, een Outlet in serviezen, glaswerk en huishoudelijke artikelen   gevestigd
.

foto © paul kriele, 19 augustus 2014.


Nog niet bevestigd,  maar hoogstwaarschijnlijk komt Rivièra Maison, een grote keten in life style artikelen, naar de Vughterstraat. Op nummer 24, waar voorheen De Slegte zat, gaat zij dit pand, dat twee verdiepingen telt, betrekken.
Rivièira Maison heeft een 30 tal zaken verspreid over het land, maar zeker in de grote steden, zoals Eindhoven, Den Haag, Amsterdam en Maastricht.
Voordat de verkoop start gaat er nog een grootscheepse verbouwing aan vooraf. Ook krijgt het pand zijn oude gevel terug.


Vughterstraat 24

In het pand van voorheen
'De Slegte' komt een life style-zaak
.

foto © paul kriele, 29 juli 2014.