Geen bowlingbaan, geeft eigenaar van Bison na 2 maanden toe..

Printerversie
Gepubliceerd op: 15-06-2015 Wat  Bas van Oldenborgh uit Nijmegen, eigenaar van Bison Beheer die een bowlingbaan plande in de oude garage van Pompen en Verlouw, gaat alsnog overstag.  In maart [*zie hieronder] wilde hij het nog niet toegeven, maar vandaag erkent hij tegenover het Brabants Dagblad 'het niet meer in Den Bosch met een bowlingbaan te zien zitten. 'Er is teveel onzekerheid'.

Het karakteristieke beeld van de oude
garage Pompen en Verlouw achterin de Vughterstraat.


 
foto's © paul kriele,  22 september 2013
en 13 september 2014

*Bericht van zaterdag 21 maart 2015: Einde plan voor Bowlingbaan van Bison Beheer..??
De bowlingbaan als intiatief van Bison* Beheer gaat niet door. De gemeente blijkt volgens betrouwbare bron al een andere partij voor een invulling van de voormalige garage op het einde van de Vughterstraat benaderd te hebben.

Initiatiefnemer Bas Oldenborgh ontkent. 'Ik weet nergens van. lk ben in afwachting van de procedure bij de gemeente. Bovendien is mijn inspiratie ook nog de er naast gelegen zusterflat die te koop staat'.

De reactie van Oldenborgh wijkt af van hoe intern in de Nijmeegse bowlingbaan werd gereageerd. De telefoniste ontkende het niet, maar kon niets zeggen omtrent de achtergrond. Ook de bedrijfsleider heer Valentijn verwees naar het hoofdkantoor van Bison Beheer in Nijmegen.
Ook de gemeente is benaderd. Een woordvoerder zegt dat hij van niets afweet. Omdat het zaterdag is, zijn betrokkenen moeilijk te bereiken, zo laat hij in eerste instantie blijken. Op aandringen zou de woorvoerder op zoek gaan naar een verantwoordelijke, die er meer van af kan weten. Tot nu toe kwam er geen reactie..!

Voor het volledige artikel  van 21 maart j.l. zie  Stopzetten bowlingbaanplan wordt ontkend