Verhuizingen Vughterstraat / Schapenmarkt [Casualz & Arkereizen]

Printerversie
Gepubliceerd op: 18-06-2015 | Gewijzigd op: 06-11-2015
Situatie verbouwing Schapenmarkt 22, waar Casualz komt dd. 6 november  2015


Bouwvakkers zijn nog bezig met het uitpellen
van het interieur van Schapenmarkt 22 voor Casualz.

foto © paul kriele, 6 november 2015.

Zoals eerder gemeld, verhuist het reisbureau Arke reizen, dat najaar 2015 TUI  reizen wordt, van Schapenmarkt nr. 22 naar de overkant op nr. 31. Het vrijkomen van nr. 22 viel toevallig in de ambities van Bas Mank van Casualz in de Vughterstraat [ 3 en 23]. Mank wil door het succes van zijn mannenmodezaak op Vughterstraat 23 naar een rianter winkelpand verhuizen.
 
Links: Schapenmarkt 22 waaruit  Arkereizen
komend najaar vertrekt en
het winkelpand aan de overkant op nr. 31 betrekt.


Rechts: Vughterstraat 23, waar Casualz mannenmode zit. Maar Casualz mannenmode verhuist naar Schapenmarkt 22. Dat veel groter is. Maar alles bij elkaar duurt de verbouwing en inrichting zolang dat de  opening op Schapenmarkt 22 pas na carnaval 2016 plaats vind
t.

foto's © paul kriele, 18 juni 2015.

In november dit jaar betrekt Casualz mannenmode, nu  op Vughterstraat 23, het pand van Arkereizen op Schapenmarkt 22. Zoals eerder gemeld verhuist het reisbureau naar de overkant op nr. 31. Casualz verhuist omdat de zaak goedloopt, de collectie in een pand dat twee maal zo groot is, kan worden uitgebreid met nieuwe merken. ‘En…, ‘zegt eigenaar Bas Mank,  ‘de zaak loopt erg goed en daar willen we letterlijk en figuurlijk ruimte aan geven. Dat kan mooi op de Schapenmarkt .’


Schapenmarkt 31, voorheen Biba damesmode, op dit ogenblik tijdelijk KENS schoenenzaak en komend najaar wordt dit winkelpand Arkereizen.

foto © paul kriele, 18 juni 2015.
 In komend najaar start de verbouwing van het pand op de Schapenmarkt [22] en pas in februari 2016, na carnaval, opent het nieuwe Casualz op de nieuwe locatie, zegt eigenaar Bas Mank.

Wilco Pater is de bedrijfsleider van de herenmodezaak Casualz. Mank omschrijft de zaak als '..  fashionmode met een collectie in het iets hogere genre'.

Casualz damesmode op Vughterstraat nr. 3, blijft zitten waar ze zit.
Terug naar boven