Kapper Lorenzo Fuente naar Vughterstraat 45

Printerversie
Gepubliceerd op: 04-03-2009 | Gewijzigd op: 25-06-2009
Nieuwe pui nieuwe zaak: Het interieur op Vughterstraat 45, voorheen Van de Korput met cadeaus, sieraden, woonacccessoires en andere snuisterijen, werd  totaal uitgepeld. Het winkelpand huisvest in een modern, stijlvol interieur de kapperszaak van Lorenzo Fuente.

foto © paul kriele, 25 juni 2009.Het uitgepelde interieur dat volgens aannemer Drijvers weinig authentieks prijs geeft. Veel 'meur', aldus een bouwvakker.
Op de voorgrond rechts uitvoerder David Govers van Aannemer Drijvers.
Werkverkeer voor pand Vughterstraat 45, waar de kappersketen Lorenzo Fuente zich gaat vestigen.

foto's © paul kriele, 4 maart 2009.
 

In de voormalige winkel van Pieternel van de Korput op Vughterstraat 45, vestigt zich een zaak van de bekende Amsterdamse kappersketen Lorenzo Fuente. Voordat de verbouwing kan beginnen, moet nog  het oude interieur van dit perceel worden uitgepeld.
De moederzaak van Boudewijn van Ravenstein zit al tien jaar in Arnhem. Van Ravenstein heeft ook nog een kapperszaak in 's-Heerenberg onder de naam 'Europe'.  De  zaak in Arnhem en de nieuw in april 2009  te openen Bossche zaak 'Fuente Hair experience', werken met het concept Lorenzo Fuente dat ook een deel wellness bevat.
Volgens Boudewijn van Ravenstein, die verder niet over de keuze om in Den Bosch een zaak te openen wil uitwijden,  evenmin dat ie koos voor de Vughterstraat, vindt zijn concept anders dan dat van een gemiddelde kapperszaak.
Fuente Lorenzo werkt met topstylisten en heeft standaard massagestoelen.
Het concept richt zich ook sterk op vormgeving , dus ook gezichts vormgeving.