Tijdelijke invulling leegstaande garage Pompen & Verlouw

Printerversie
Gepubliceerd op: 16-12-2016 | Gewijzigd op: 18-12-2016
VOLOP heeft tijdelijke gebruikers gevonden voor het al jaren leegstaand pand van de voormalige garage Pompen & Verlouw op het einde van de Vughterstraat. De door de gemeente gefacilteerde gebruikers  Cor Unum en  atelier van de kunstenaaar/designer Vos hebben afgehaakt. 
De ruimten bij de ingang en de etalage er naast worden voorlopig ingenomen door de kunstenares Judith Rosema *[bedrukte textiel en bordjes], Jolanda van de Winkel** onder de naam Jill&Rose en personal trainer Debbie Pronk. 

**Jolanda van de Winkel heeft nog deze maand haar leeratelier in de Huiskamer 073. Eind december verhuist zij naar de Vughterstraat. Jolanda ontwerpt en maakt tassen, accessoires en lifestyle artikelen onder het label Jill&Rose. Ook geeft zij workshops. Dankzij VPS heeft Jolanda de etalage in bruikleen gekregen. 

 

VOLOP, dat bemiddelt  tussen makelaars, leegstandbeheerders en vaak kunstenaars of startende ondernemers, is een stichting die leegstand aanpakt door ruimten beschikbaar te stellen voor goede initiatieven om tot een win-winsituatie te komen. Het beheer is in handen van VPS.
Zie ook www.volopdenbosch.nl    *Judith Rosema : www.judithleeft.wordpress.com