Bosch Darthuis start op Vughterstraat 163

Printerversie
Gepubliceerd op: 16-10-2017 | Gewijzigd op: 18-10-2017

Op zaterdag 4 november opent wethouder Jan Hoskam de eerste dartwinkel in de binnenstad. Op Vughterstraat 163 gaat dan het Bosch Darthuis open. De winkel wordt geleid door het echtpaar Pierre en Jenneke Vlemminckx, in de voormalige bruidszaak van Jenneke.

  -Links: De gevelrij met het 3e pand van
rechts nr. 163 Bosch Darthuis.


foto © paul kriele, 18 oktober 2017.

-Links onder: Inrichting
 van het Bosch Darthuis op Vughterstraat 163.
 

Pierre Vleminckx, zelf een verwoed darter, koesterde al heel lang de wens om een dartwinkel te beginnen. Pierre:' De idee van een winkel met  oefen- en opleidingscentrum zit al heel lang in mijn hoofd. De passie die ik al meer dan 35 jaar heb voor de dartsport wil ik graag delen met jong en ouden winkel waar zowel de startende als de gevorderde darter terecht kan voor alle benodigdheden en hebbedingen maar ook om te oefenen op een van de vijf borden die achterin de zaak geplaats zijn.

In de winkel vindt u bijvoorbeeld dart borden,darts,matten en alles op dart gebied. Daarnaast kunnen klanten binnenkort ook terecht in de webwinkel. Pierre: ”Darten is op dit moment heel populair, de Nederlanders doen het goed op de toernooien en het is een sport die iedereen kan beoefenen. . Door ook de mogelijkheid te bieden om te oefenen of een wedstrijdje te spelen hebben we een uniek concept'.

De website is nog in opbouw maar via Facebook is “Bosch Darthuis” nu al te volgen.