Kitty van Scruples & Spikey’s begint eigen zaak op Vughterstraat 106

Printerversie
Gepubliceerd op: 05-10-2021 | Gewijzigd op: 05-10-2021
Kitty , een van de medewerksters van Miriam Kampers van de kapsalon Scruples & Spikey’s op de hoek Stoofstraat -Snellestraat, gaat een eigen kapsalon beginnen. Dat is op Vughterstraat 106 een van de panden van ‘de Vier Azen’. Naast haar op nummer 102-104 komt restaurant Babu.
..
-Hierboven: Het pand De Vier Azen,waarvan op nummer 106  Kitty [Scruples & Spikey's] rond de jaarwisseling een eigen kapsalon gaat beginnen.
-Hieronder: Hoek Stoofstraat-Snellestraat,  waar de kapsalon van Miriam Kanters is gevestigd en Kitty aldaar werkzaam is.

foto's © gerard monté, 5 maart 2009 [onder] en © paul kriele, 5 augustus 2020.
..............................

Al vijftien jaar zit Kitty in het kappersvak en daarnaast is zij de laatste tien jaar ook zelfstandig haarstyliste en visagiste. Zij werkt bij Miriam Kanters, die ook pandeigenaar is van Scruples & Spikey’s.
Kittry vindt dat voor haar het moment is aangebroken zelfstandig in dit vak verder te gaan. Het pand op Vughterstraat 106 moet nog wat opknapbeurten ondergaan, qua sanitair en andere technisch aanpassingen. Ook zal de kwast zal er eens over moeten gaan. Uiteraard neemt ook de inrichting tijd in beslag. Maar de opening van Kitty’s kapsalon staat gepland rond de jaarwisseling 2021-2022.