Van Oort interieurs Vughterstraat zoekt groter pand....

Printerversie
Gepubliceerd op: 24-10-2011 | Gewijzigd op: 16-03-2012
Vandaag - 24 oktober 2011 - gelezen op de internetsite van het Brabants  Dagblad:  'Van Oort mogelijk naar ander pand'
Van Oort interieurs, dat sinds vijf jaar is gevestigd in een pand aan de Bossche Vughterstraat 98-100, gaat mogelijk weg. Het bedrijf, met een hoofdvestiging in Uden, is gevestigd in een pand van 450 vierkante meter.
etc. En even verder: 'De huurtermijn loopt in februari af.'
De redactie schrijft eronder: 'Op dit artikel berust copyright.'

Drie maanden geleden, op 11 juli 2011, gelezen op Bastion Oranje:  'Van Oort interieurs zoekt groter pand'
Van Oort interieurs, die al 5 jaar gevestigd is op Vughterstraat 98-100, is op zoek naar een groter pand. Momenteel beslaat de riante meubelzaak, die een hoofdvestiging in Uden heeft, 450 m²  De ambitie ligt op maximaal 800 m².

Aanleiding van deze zoektocht is dat het huurcontract van het dubbelpand, dat 450 m² verkoopoppervlakte beslaat, over enige maanden afloopt. Het linker deel [nummer 98], staat bekend als de voormalige pastorie van de St. Cathrien.

Van Oort Interieurs zit al 5 jaar in de Vughterstraat, maar is op zoek naar een groter pand.

foto © paul kriele, 21 juli 2011.

Directeur Eric van ‘t Wout blijft erg positief over ‘het potentieel van Den Bosch’ en over de Vughterstraat die hij ‘een pracht straat’ vindt.
Daarnaast worden wel enige kanttekeningen bij de ontwikkelingen geplaatst: ‘De Vughterstraat heeft een mooie loop, maar zodra de mensen wat verder doorlopen keren ze om. Met andere woorden de aanloop is te beperkt.
Bovendien is het parkeren en de bereikbaarheid een probleem. Maar dat geldt natuurlijk voor elke historische binnenstad. Dat maakt, dat mede gezien de kostenstijgingen, dit soort zaken het niet kunnen volhouden,' zegt Van 't Wout.
Van ’t Wout ziet voor Van Oort, dat volgend jaar het eeuwfeest viert, nog geen problemen. Het wordt pas knellend als we over krap een jaar niet over een nieuw pand kunnen beschikken.
Zie ook de site van Van Oort